- :: I Love You From Now On :: -

let's keep going until the end

Wednesday, July 04, 2012

“There is No Friend as Loyal as a Book”― Ernest Hemingway

salam pagi rabu uols…

minggu ni terasa cepat masa berlalu
may be sebab iols tak keja hari senin kan
so terasa cepat lah… if not – setiap hari dok membebel tunggu hari jumaat!
hak hak hak

nothing new – dan tak ada cerita juga…
hanya hati iols masih lagi terharu
semalam ramai dah rakan2 blogger buat entry tentang ini

lieynanilaz....  walopon hanya kenal di alam maya
tapi sheols antara blogger yg kerap hadir di blog iols
 almost di setiap entry iols – akan ada komen dari sheols
terasa kehilangannnya….

moga rohnya di cucuri rahmat
dan tenang di sisi Nya…. Al-Fatihah

terasa nak hilang kan geli2 tengok gambo semalam
so hari ni – jom tengok gambo buku plak ye
bukan buku lima or buku tiga-lima hoccay
ekekekekeke



last week dah buat satu synopsis pasal anak yakuza
these two – tak rasa nak buat lah
lagi pun – yg satu tu trilogy novel khadijah hashim
ada 3 cerita dalamnya – so kalo buat gak.. mau tiga-empat hari baru uols habis baca
iols yang nak mengarangnya – mau lah 7hari 7malam baru siap
wakakakakaka

melampau sungguh kan??? ngalahkan tulis novel sendiri gitu
hak hak hak

lagi satu tu – kisah benar – pasal penderaan kanak2
dera mental dan fizikal
baru habis setengah buku – a bit slow membaca
tetiba aje mood merundum – lebih banyak menung aje mukasurat tu semua
ntah kemana pikiran melayang pun tak tau lah
rasa2 may be dah bleh sampai ke lautan pasifik
keh keh keh

 
abg ajim – he’s getting better
thanks for the wishes dan doa dari uols… my dearest fren!
Tapi balik keja semalam… iols ada geram skit ngan heols
rasa nak gigit aje kalo ada depan mata

semalam heols stay kat umah nenek sebab iols keja
dah petang tu ayahnya pi lah nak ambik heols balik
bleh plak heols tak nak balik
“mak lang ada – boleh sapu ubat kat saya….”
heols bagi alasan cukup bagus kat ayahnya!

wahhhhh!~ a day before tu dah janji kat iols nak balik
since hanya ayahnya yang pegi umah nenek tu
banyak plak songeh tak nak balik
memang banyak ragam betul lah…
kalo iols yg pi ambik – memang tak de lah heols macam tu
sesedap rasa aje buli ayahnya tu…!

kalo uols… rasa nak gigit2 tak dak sorang ni???
hik hik hik

hemmm… ayat dah melalut ni
ertinya dah tak de idea lah nak cerita pasal apa ye…
hari ni pun – tak lah sibuk macam minggu2 sebelum ni
bosses iols pun dok sibuk buat keja depa aja
so… bleh kot – jap lagi BW blog uols…

ada jugak blog2 yg iols tak sempat nak jengah semalam
habis tu… dah multi-tasking katanya
sesambil buat keja – sesambil ber-blog
tu yg tak semua blog yg iols dapat singgah
sori ye uolsssss!~

so my frens – sampai di sini aje lah ye iols membebel
jumpa lagi esok – insyaallah…

salam and adios
muahhhhhhhhhh n muahhhhhhhhh!~


Post a Comment